Connect with us
Publicitate

Cultural

Elevii din Brașov pot lua parte la ateliere interactive și ghidaje, la toate filialele Muzeului de Etnografie. Activitățile sunt organizate în cadrul programului „Școala Altfel”

Publicat

pe

Publicitate

La toate filialele sale, Muzeul de Etnografie Brașov a dat startul ghidajelor și atelierelor interactive pentru copiii care, în aceste zile, desfășoară activități în cadrul programului „Școala Altfel”.

Muzeul mulțumește cadrelor didactice pentru interesul manifestat, pentru entuziasmul și profesionalismul cu care au răspuns invitației sale sau au venit în întâmpinarea programelor pe care le-a pregătit.

Cele mai așteptate sunt atelierele de pictură pe lemn, în cadrul cărora cei mici vor deprinde abilitatea de a picta modele tradiționale pe care le întâlnim frumos reprezentate mai ales pe mobilierul vechi.

Și pentru că Ziua Mărțișorului și Ziua Femeii bat la ușă, Muzeul de Etnografie Brașov a ales ca suport al exprimării creativității o inimă din lemn pe care cei mici o pot dărui celei mai importante femei din viața lor: mama, bunica, sora etc.

Publicitate

„Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socioemoționale în rândul copiilor, iar Muzeul de Etnografie Brașov, prin evenimentele înscrise în Programul acțiunilor culturale anuale prin Programul de pedagogie muzeală contribuie din plin la misiunea sa educativă.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes