Connect with us
Publicitate

Eveniment

Elevii de şcoală primară din Azuga încep cursurile în sediul Primăriei

Publicat

pe

Elevii unităților de învățământ din Azuga nu vor începe școala în aceleași condiții ca și colegii lor din alte localități. Data de 11 septembrie îi va „prinde” pe copiii din clasele 0-IV în …sediul Primăriei, în timp ce colegii lor mai mari vor fi navetiști o perioadă, ei urmând să învețe în clădirea Colegiului „Ion Kalinderu” din Bușteni, transmite observatorulph.ro.

Publicitate
Motivul pentru care elevii din Azuga vor fi relocați îl constituie, potrivit spuselor viceprimarului Adrian Petre, „efectuarea unor lucrări de reparații, mai exact eficientizare energetică, pe fonduri europene. Constructorul nu s-a încadrat în termen, însă, avem asigurări ferme că situația nu va dura mai mult de o lună. Practic, din 11 octombrie, elevii ar trebui să revină în școală”.

Din 11 septembrie, pentru a nu intra în online, elevii claselor 0-IV, vor învăța în mai multe încăperi din sediul Primăriei Azuga. Pentru cei din clasele V-XII s-a găsit soluția relocării la Colegiul „Ion Kalinderu” din Bușteni. Acestora le va fi decontat transportul din bugetul local.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes