Connect with us
Publicitate

Social

Elevii de la „Mircea Cristea” vor beneficia de burse de 500 de lei de la Electrica. Aceştia se şi pot angaja după absolvire

Publicat

pe

SDEE Transilvania Sud, parte a Gupului Electrica, continuă și anul acesta parteneriatul inițiat în 2019 cu Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” din Brașov și Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, pentru susținerea învățământului în sistem dual.

Publicitate

În cadrul parteneriatului, SDEE Transilvania Sud asigură fiecărui elev al claselor   profesionale pe care le susține o bursă lunară în valoare de 500 lei, la care, în funcție de rezultatele școlare, se poate adăuga un premiu de stimulare a performanței de 200 de lei/lună.

Elevii vor beneficia de condiții excelente de pregătire practică, inclusiv în instalațiile SDEE Transilvania Sud, precum și de echipament de lucru și de protecție. În plus, li se va asigura o masă pe zi, la locul de practică. După obținerea calificării pentru meseria de electrician, absolvenții vor avea posibilitatea de a se angaja în cadrul SDEE Transilvania Sud, sau în altă companie din Grupul Electrica.

Din dorința de a susține cât mai mulți elevi în parcursul lor spre profesia de electrician, anul acesta SDEE Transilvania Sud a extins parteneriatul cu Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia,  prin crearea unei noi clase, cu 28 de locuri, cu specializarea Electrician Exploatare Centrale, Stații și Rețele Electrice. Elevii de aici se vor bucura de aceeași susținere pentru a se dezvolta profesional în cele mai bune condiții.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes