Connect with us
Publicitate

Social

Elevii a 37 de școli și licee din Brașov vor primi peste 4.000 de laptopuri și tablete. 20 de milioane de lei vor costa echipamentele IT&C

Publicat

pe

Publicitate

Peste 4.000 de laptopuri și tablete și numeroase alte dispozitive IT&C vor fi livrate, în următoarele 12 luni, către 16 școli și 21 de colegii și licee de stat din orașul Brașov, ca parte a unui proiect care urmărește dotarea unităților de învățământ cu echipamente mobile din domeniul TIC în contextul riscului de infecție cu coronavirus SARS-CoV-2, anunță profit.ro.

Finanțat cu fonduri europene, contractul a fost semnat cu asocierea formată din B2B Digital (lider), Ask 4 IT și Wi-Novation, unicul ofertant în cadrul unei proceduri organizată de Primăria orașului Brașov. Licitația a fost estimată la 20,903 milioane de lei, fără TVA, iar atribuirea a avut loc pentru suma de 20,484 milioane de lei, fără TVA.

În cadrul asocierii, terț este Network One Distribution (NOD), cel mai mare jucător local de distribuție IT&C, controlat integral de omul de afaceri Iulian Stanciu, președinte executiv eMAG. Pe lângă laptopuri și tablete, firmele din asociere vor livra sisteme desktop + monitor – 260 unități, camere web conferință – 1.097 bucăți, proiectoare – 732 bucăți, ecrane proiecție – 574 bucăți și table Interactive – 942 bucăți.

„Luând în considerare că proiectul încă nu a fost aprobat pentru finanțare, prezenta procedură de atribuire va fi inițiată sub incidența prezenței clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului este condiționată de alocarea fondurilor bugetare alocate și aprobate cu această destinație, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice. Ofertanții din cadrul acestei proceduri înțeleg că autoritatea contractantă nu poate fi considerată răspunzătoare pentru vreun prejudiciu cauzat în cazul neîncheierii contractului ce s-a va încheia în urma prezentei proceduri de achiziției, indiferent de natura acestuia și indiferent dacă autoritatea contractantă a fost notificată asupra existenței unui asemenea prejudiciu. Ofertanții din cadrul acestei proceduri acceptă utilizarea condițiilor speciale de mai sus/clauzei suspensive, asumându-și întreaga răspundere în raport cu eventualele prejudicii pe care le-ar putea suferi în situația descrisă”, scrie în anunțul de participare.

Publicitate

B2B Digital desfășoară activități de comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului din anul 2005 și a raportat afaceri de 26,2 milioane de lei în 2021.

Cu sediul în orașul Brașov, compania este controlată de Radu Boriceanu – 45%, Constantin Robu – 40% și Florinel Bleotu – 15%. Ask 4 IT Brașov are ca unic asociat pe Galan Eduard Ziriakus și a consemnat în 2021 un business de 12,9 milioane de lei din activități de comerț cu amănuntul al calculatoarelor, unităților periferice și software-ului în magazine specializate.

Wi-Novation Brașov furnizează servicii de consultanță în tehnologia informației și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 10,7 milioane de lei. Asociații firmei sunt Florin Bogdan Aronescu – 80% șu Alexandru Cristian Grigorescu – 20%

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes