Connect with us
Publicitate

Economic

Electrica Furnizare realizează un proiect fotovoltaic pentru Transavia. Vor fi 10 locaţii din zona Braşovului

Publicat

pe

Publicitate

În prima fază a parteneriatului vor fi instalate 6.480 module fotovoltaice în 10 locații Transavia din zona Brașov. Montarea celor 6.480 module fotovoltaice de 540Wp se va face atât pe sol, cât și pe acoperișul clădirilor din punctele de lucru Transavia, puterea totală instalată fiind de 3.5 MWp.

„Electrica Furnizare continuă extinderea parteneriatelor în piața soluțiilor și serviciilor energetice pentru o dezvoltare sustenabilă a tuturor industriilor din România. Suntem o companie reprezentativă pentru industria energetică la nivel național, una din preocupările noastre constante fiind susținerea tranziției către energia axată pe sursele regenerabile care implică emisii reduse de carbon.

Ne onorează faptul că dezvoltăm împreună cu partenerul nostru, Transavia, proiecte la cheie care vor produce energie verde pentru a asigura necesarul de energie, în timp ce și mediul este protejat. Fiind selectați de partenerul nostru ca furnizor preferat de servicii și soluții energetice, intenționăm extinderea acestui parteneriat prin dezvoltarea de produse și concepte noi, în zona operațională, astfel încât să contribuim la dezvoltarea sustenabilă a Transavia“ a declarat Iulian Matei, Directorul Departamentului Clienți Cheie Electrica Furnizare.

„Parte din cea mai mare investiție în energie verde din sectorul alimentar din România, pe care compania noastră a inițiat-o în acest an, parteneriatul cu Electrica Furnizare va contribui semnificativ la atingerea obiectivului nostru de eficiență energetică prin care Transavia urmărește să își asigure aproape integral, până la finalul anului 2023, necesarul energetic. Acest proiect, derulat împreună cu Electrica Furnizare, face parte din strategia de sustenabilitate, de la bob la furculiță, prin care Transavia s-a angajat să protejeze resursele pentru generațiile viitoare, acționând responsabil în privința oamenilor, a animalelor, a comunităților și a mediului”, declară Ovidiu Oprița, Director General Adjunct, Transavia.

Publicitate

Parteneriatul dintre cele două companii va contribui la reducerea emisiilor de CO2 cu peste 962,8 de tone pe an .

Transavia este liderul pieței locale de carne de pui, fiind una dintre cele mai importante afaceri de familie, Are în prezent aproximativ 2.300 de angajați, care activează preponderent în cele 30 ferme de creștere a păsărilor și în cele 4 ferme de producție vegetală, în fabrica de nutrețuri combinate, în cele 3 abatoare de ultimă generație și în fabrica de procesare a cărnii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes