Connect with us
Publicitate

Economic

Efectele Pandemiei — În România nu se vor mai construi malluri în 2021

Publicat

pe

Pe termen lung mallurile mari se vor consolida, iar cele mici se vor închide, a declarat Carmen Ravon, Head of Retail and Land, Omnichannel Real Estate Solutions în cadrul CBRE România, citată de Ziarul Financiar 

Publicitate

Pe termen lung mallurile mari se vor consolida, iar cele mici se vor închide, a declarat  Carmen Ravon, Head of Retail and Land, Omnichannel Real Estate Solutions în cadrul CBRE România, citată de Ziarul Financiar  

Dacă până acum în prim-plan erau marii dezvoltatori, acum cele mai ambiţioase planuri le au belgienii de la Mitiska şi polonezii de la Scallier. Retailul va trece printr-o perioadă de transformări în următorii ani, pe măsură ce mallurile dominante îşi vor consolida în continuare poziţia pe piaţă, însă cele mici vor avea probleme tot mai mari. 

„Pe termen lung estimăm să vedem şi închideri de malluri. Tendinţa este ca cele dominante să devină şi mai mari, să se transforme în centre regionale, iar acestea să fie completate în piaţă de parcurile de retail sau de magazinele de proximitate“, a spus Carmen Ravon. 

Publicitate

De partea cealaltă, malluri noi nu vor exista pe piaţa lo­cală anul viitor, în condiţiile în care mulţi dezvoltatori amână lansarea unor noi construcţii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes