Connect with us
Publicitate

Administrație

Edilii din Râșnov vor să elimine traficul greu din oraș. Primăria a propus CNAIR să instituie restricții de circulație pentru vehiculele mai mari de 7,5 tone

Publicat

pe

Aglomerația tot mai mare din oraș și riscul producerii de accidente i-au convins pe edilii din Râșnov să propună introducerea unor restricții de circulație pentru vehiculele mai grele de 7,5 tone. Primăria a solicitat Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere să avizeze această propunere pentru Drumul Național 73, care străbate stațiunea.

Alternativa pentru traficul greu ar fi ciotul de autostradă dintre Râșnov și Cristian care a fost dat în folosință încă de anul trecut. Primăria Râșnov a anunțat că este nevoie de o dezbatere publică pentru ca această nouă regulă să fie instituită.

„Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere – Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov și-a exprimat acordul de principiu asupra acestor limitări de tonaj, urmând ca decizia finală să fie luată în urma organizării unei dezbateri publice pe această temă. Răspunsul CNAIR cu numărul 1277 a venit în data de 06.10.2021. În acest context primăria orașului Râșnov organizează în data de 11 Noiembrie 2021, ora 14.00, la sediul cinematografului Amza Pellea, strada Mihai Viteazu nr. 2, o dezbatere publică privind instituirea restricției de circulație pentru traficul de tranzit având masa totală mai mare de 7,5 tone pe tronsonul Drumului National 73 din orașul Râșnov”, au anunțat reprezentanții primăriei.

Persoanele interesate pot transmite propunerile, sugestiile sau observațiile și online, pe adresa: [email protected].

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes