Connect with us
Publicitate

Administrație

Economie de energie electrică, la Făgăraș. Autoritățile vor reducă intensitatea iluminatului public din oraș, pe timpul nopții

Publicat

pe

Publicitate

Facturile tot mai mari la curent i-au făcut pe edilii din Făgăraș să se gândească la soluții pentru a face economie la energia electrică. Reprezentanții primăriei au anunțat că vor să reducă intensitatea iluminatului public din oraș, timp de șapte ore, în fiecare seară.

Pe pagina oficială de Facebook, conducerea Primăriei Făgăraș a anunțat că propune un program de reducere a puterii corpurilor de iluminat public. Programul de comandă și control al gradului de iluminare (dimming) va fi aplicat pe străzile unde Flash Lighting Services S.A. a efectuat modernizarea iluminatului prin montarea de lămpi cu LED și telegestiune.

Acesta este un program experimental la care se pot aduce îmbunătățiri și va funcționa după următorul orar:

  • până la ora 22:00, la puterea maximă instalată;
  • între orele 22:00 – 05:00 va scădea treptat până la jumătate din puterea instalată;
  • după ora 05:00 va reveni la puterea maximă;

Pentru orice deranjament sau defecțiune a iluminatului public puteți apela la dispeceratul firmei Flash Lighting Services S.A., la numărul de telefon 0751586462.

Publicitate

Prin această măsură, edilii din Făgăraș speră că vor reuși să facă o economie substanțială la factura pentru curentul electric. Dacă experimentul se va dovedi eficient, atunci iluminatul public ar putea fi diminuat noaptea pe străzile din tot municipiul.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes