Connect with us
Publicitate

Fapt divers

Echipaj cu paramedici SMURD, pregătit să intervină 24 de ore din 24 în ajutorul turiştilor de pe Transfăgărășan

Publicat

pe

Publicitate

ISU Argeș a anunțat deschiderea unui punct de lucru temporar pe Transfăgărășan. Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, 24 de ore din 24, până la data de 19 septembrie a acestui an.

„Suntem din nou la înălţime. A fost operaționalizat Punctul de Lucru temporar de pe Transfăgărășan, la <District Piscu Negru>, în urma unei colaborări între Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă <Cpt. Puică Nicolae> al judeţului Argeş și Secția Drumuri Naționale Pitești”, anunță ISU Argeș.

Conform sursei citate, punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care va interveni la nevoie pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, 24 de ore din 24 și șapte zile din șapte, până la data de 19 septembrie a acestui an.

„Colegii noștri vor asigura intervenţia în situaţii de urgenţă pe Transfăgărășan, atât în județul Argeş, cât şi în județul Sibiu, în zona cuprinsă între Barajul Vidraru (Argeş) și Bâlea Cascadă (Sibiu). Noi sperăm să vă bucurați pe deplin de acest drum spectaculos și traseele montane din împrejurimi, dar la nevoie, în situații de urgență, suntem pregătiți să intervenim în sprijinul dumneavoastră în cel mai scurt timp”, se menționează în finalul comunicatului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes