Connect with us
Publicitate

Economic

După Uber şi Bolt, o nouă companie de servicii de transport vine la Braşov. Vor fi doar servicii premium

Publicat

pe

BlackCab, operatorul de servicii de transport premium, s-a extins începând cu 5 septembrie în Iași, lansarea făcând parte din planul companiei de a fi prezentă până la finalul anului în opt dintre cele mai mari orașe din România din punctul de vedere al populației. BlackCab este prezent în București, Timișoara, Cluj, Constanța și Iași, iar până la finalul anului managementul vrea să extindă serviciile în Brașov, Sibiu și Craiova.

“Lansarea în Iași se încadrează în strategia noastră de a fi prezenți în cele mai importante orașe din România. Din experiența lansărilor precedente – Timișoara, Cluj, Constanța – ne așteptăm să păstrăm un nivel mare al curselor preprogramate, o funcție utilizată de peste 60% dintre utilizatorii din aceste orașe, transmite wall-street.ro.

Publicitate

Deocamdată, reacția pieței este peste așteptări: zeci de parteneri s-au înregistrat în platformă, parteneri care au trecut deja de procedurile de validare a calității mașinilor și de perioada de training și adaptare la cerințele BlackCab”, a declarat, într-un comunicat remis redacției, Dan Boabeș, country manager BlackCab.

Potrivit companiei, cursele pot fi programate și cu șase luni în avans.

Prezența în opt dintre cele mai mari orașe ale țării până la finalul 2022 face parte din obiectivele managementului alături de creșterea cotei de piață, consolidarea poziției de lider pe segmentul premium B2B, creșterea profitabilității și atragerea unor surse noi de finanțare.

Publicitate

De asemenea, conducerea companiei are în plan ca până la finalul 2022 o parte importantă a flotei BlackCab să fie electrică.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes