Connect with us
Publicitate

Entertainment

După megasuccesul serialului Wednesday, filmat în multe locaţii din jurul Braşovului, Netflix o proclamă pe Jenna Ortega cea mai populară actriță

Publicat

pe

După succesul serialului Wednesday, filmat integral în România, în multe locaţii din jurul braşovului NETFLIX o proclamă pe Jenna Ortega cea mai populară actriță de pe celebra platforma de streaming.  Filmul lui Tim Burton  a avut cel mai bun debut din istoria NETFLIX pentru o serie în limba engleză.

În prima săptămână de la lansare, ministeria Wednesday, ale cărei episoade au fost filmate în mai multe locuri din România, inclusiv Castelul Bran, Casa Armatei din București, Gara Sinaia, Casa Monteoru, Bazinul de inot Dinamo, și Cantacuzino din Bușteni, a înregistrat 341 de milioane de ore de vizionare în prima săptămână. Producția  MGM în care joacă, pe lângă celebrii Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci și Kuis Guzman și ai noștri George Burcea, iluzionistul Victor Dorobanțu  și Cezar Grumăzescu, a doborât recordul de 335 ore deținut de serialul Stranger Things.

Wednesday s-a aflat în fruntea celor mai vizionate filme NETFLIX în peste 80 de țări, performanță ce a transformat-o pe Jenna, protagonist serialului, în cea mai populară actriță în acest moment pe platforma de streaming dar și pe Instagram. Succesul filmului i-a adus 10 milioane de abonați noi, transmite money.ro.

Succesul fulminant al actriței ce, în viziunea lui Tim Burton (nominalizat la Oscar pentru ”Corpse Bride” şi „Frankenweenie”)  a fost persoana potrivită pentru a o interpreta pe mezina celebrei familii de groază Addams. Jenna Ortega a mai jucat în sriale precum ”You”, ”Jane the Virgin”, ”Cream” ori ”Babysitter: The Killer queen”.

Publicitate

În pauzele de filmare la serialul Wednesday, Jenna Ortega s-a plimbat pe Valea Prahovei, prin București, dar și la mare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes