Connect with us
Publicitate

Eveniment

După ce și-a agresat fosta iubită, un bărbat din Brașov s-a ales cu ordin de protecție. Polițiștii i-au montat și o brățară electronică pentru a-l monitoriza

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție, au emis un ordin de protecție provizoriu și au dispus montarea unui sistem de monitorizare electronică, după ce un bărbat agresiv și-ar fi urmărit, amenințat și agresat fosta parteneră.

Publicitate

La data de 23 ianuarie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secției 1 Poliție, au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în urmă cu o zi, ar fi fost inițial urmărită și amenințată, iar ulterior agresată fizic, de către fostul său partener.

În urma sesizării primite, polițiștii au întocmit verificări cu privire la aspectele aduse la cunoștiință, iar, după ce au întocmit formularul de risc, au constat că există un risc iminent de pericol, motiv pentru care au emis un ordin de protecție provizoriu, pe numele bărbatului agresiv, pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate și a aspectelor constatate, pentru prevenirea și contracararea unui eventual contact fizic între femeia agresată și fostul partener al acesteia, polițiștii au dispus montarea unui dispozitiv care permite monitorizarea bărbatului prin intermediul Sistemului Informatic de Monitorizare Electronică, care a devenit funcțional în județul Brașov, începând cu data de 1 ianuarie 2024.

Publicitate

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, hărțuire și lovire și alte violențe, iar cercetările sunt continuate de polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes