Connect with us
Publicitate

Fapt divers

După ce Facebook l-a interzis pe Radu Moraru pentru că a împrăștiat teorii conspiraționiste, CNA a prelungit licența Nașul TV pentru încă nouă ani. În aceeași ședință i-au mai aplicat o amendă de 15.000 lei

Publicat

pe

Publicitate

În ultima ședință în formula de 9 membri, Consiliul a votat prelungirea licenței audiovizuale pentru Nașul TV, postul care a recidivat de mai multe ori cu teorii ale conspirației și a primit nu mai puțin de 9 amenzi în ultimul an, scrie paginademedia.ro.

Chiar în ședința CNA, brașoveanul Radu Moraru și-a susținut în continuare parte din pozițiile contondente care iau adus și amenzile: „Masca aia nu te salvează de nimic. Nici de viruși, nici de bacterii„, a spus „Nașu”. „Poporul a fost mințit multe luni„, a continuat.

Despre ce a tot zis și pe post: „Aici se pune întrebarea dacă ne-a luat Covidu mințile. Sigur, ne-a afectat pe toți Covid și sigur am jignit și am fost mult prea virulent. Uneori, ziariștii pot fi contondenți, pot da tușe mai groase.”

După discuții cu membrii CNA, Moraru a obținut licența pentru încă 9 ani.

Publicitate

Radu Moraru a venit în ședința CNA spunând că toate amenzile au fost achitate. În total a plătit 115.000 de lei, adică în jur de 24.000 de euro. Dintre sancțiunile pe care le-a primit din partea CNA-ului în trecut (nu cele din 2020), unele au fost anulate în instanță sau micșorate. Spre exemplu, amenda de 50.000 de lei din 2018 a fost micșorată la 10.000 de lei.

Doar Radu Herjeu și Cristina Pocora au fost împotriva prelungirii licenței. Dorina Rusu a votat inițial pentru, a dat semne că se răzgândește, dar și-a menținut poziția

Înainte de vot, Radu Moraru a fost foarte sigur că va primi licența. Și-a lăudat postul în mare parte și spune că a trecut peste o perioadă complicată, atât pentru el, cât și pentru restul colegilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes