Connect with us
Publicitate

Sport

După ce ar fi băut 5 beri, fotbalistul Gabi Tamaș a provocat un scandal monstru în cantonamentul din Brașov

Publicat

pe

Problemele par că se țin lanț de fotbalistul brașovean Gabi Tamaș. Ajuns în cantonament la Brașov, cu echipa Chiajna, sportivul ar fi provocant un scandal monstru pentru că el și colegii săi nu ar fi primit pâine la masă. Dar scandalul a izbucnit după ce Tamaș ar fi băut cinci beri, scrie gsp.ro.

În cantonamentul din Brașov, după un meci amical, staff-ul tehnic le-a permis jucătorilor să bea câte o bere. „Gabi a băut mai multe, vreo cinci, dar au mai fost și alții care au băut câte trei”, povestesc surse din echipă. După ce a „ras” berile, Tamaș s-a enervat fiindcă nu primea și pâine. „Antrenorii au interzis pâinea la masă fiindcă sunt mai mulți jucători cu kilograme în plus”, explică aceleași surse, citate de gsp.ro.

Nu doar Gabi voia pâine, dar el a făcut scandalul cel mai mare. Erik Lincar (44 de ani), antrenorul nou-instalat al Chiajnei, nu se afla în cantonament în momentul acela, iar „victimele” lui Tamaș au fost asistenții lui Lincar.

Antrenorul a transmis conducerii că nu poate lucra cu Tamaș în acest mod, fiindcă el a stabilit niște reguli, niște principii de la care nu acceptă să se abată. După ce scandalul a fost consumat, Gabi le-a transmis oficialilor că el e dispus să renunțe la contractul pe care tocmai l-a semnat: „Dacă vi se pare că am făcut ceva atât de grav, asta e, plec eu”.

Publicitate

Președintele Cristi Tănase va merge în cantonament pentru a încerca să încheie un armistițiu și să-i convingă pe Lincar și pe Tamaș să colaboreze în continuare, convins fiind că prezența în echipă a fostului internațional constituie un avantaj important în lupta pentru promovare. Dacă Erik va alege să renunțe el, ar însemna să plece de la Chiajna înainte să fi condus echipa în vreun meci oficial.

Tamaș a ajuns la Chiajna după ce fusese dat afară de la Petrolul. Evoluțiile lui de la Ploiești erau excelente, el contribuise semnificativ la un început de sezon foarte bun al nou-promovatei. Doar că l-a sunat pe antrenorul Nae Constantin și l-a înjurat, apoi i-a amenințat și pe suporteri că vine el cu câțiva amici și-i calmează.

Dat afară de acolo, Gabi a vrut să semneze tot aproape de București și a ales-o, în mod surprinzător, pe Chiajna, din liga a doua. Înainte să meargă la Petrolul, Tamaș jucase foarte bine și pentru FC Voluntari, de unde plecase supărat fiindcă nu era plătit la timp. Și acolo intrase într-un conflict, cu președintele Bălănescu.

Posibila plecare de la Chiajna ar putea să însemne sfârșitul carierei lui Gabriel Tamaș. El va împlini 40 de ani în noiembrie. A jucat de 67 de ori în echipa națională, pentru care a marcat trei goluri. El a fost om de bază în naționala care a participat la Euro 2008, turneul în care „tricolorii” au remizat în grupă cu Franța, 0-0, și cu Italia, 1-1, vicecampioana mondială și campioana.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes