Connect with us
Publicitate

Social

După ce a trăit 5 ani de zile într-un cort pe Dealul Melcilor, nea Costică își SĂRBĂTOREȘTE ieșirea la pensie alături de polițiștii care l-au ajutat să revină la o viață normală

Publicat

pe

Vi-l mai amintiți pe botoșeneanul, adoptat de Brașov, pe care agenții l-au „salvat” de sub cerul liber, după ce a locuit cinci ani într-un cort lângă bazinul de apă?

Polițiștii locali și reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Brașov nu doar că au reușit să îl ajute să obțină noile documente de identitate și să îi asigure un acoperiș deasupra capului, ci au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru ca omul să poată beneficia de pensie. Astfel, decizia de ieșire la pensie a ajuns în posesia lui nea Costică, ținând cont că la cei 64 de ani, el nu avea niciun venit, deși a muncit o viață într-o uzina brașoveană, dar și în contrucții.


Impresionați de situația extrem de dificilă în care se afla, polițiștii locali l-au convins, la sfârșitul lunii aprilie, să își mute „locuința” la Centrul pentru Persoane Fără Adapost. Din fericire, bărbatul s-a adaptat foarte repede și foarte bine la noile condiții de viață, astfel că nu își mai dorește să ajungă din nou în stradă, iar cei cinci ani petrecuți sub cerul liber au rămas în urmă, drept un coșmar de care a scăpat.

Acum, că viaţa pentru el a intrat pe un făgaș nornal, nea Costică intenționează să îi invite la un suc pe cei ce l-au ajutat să iasă la liman.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes