Connect with us
Publicitate

Social

După ce a refuzat internarea, un bolnav de Covid-19 a fost prins de jandarmi la grătar la Sinaia

Publicat

pe

Un turist din judeţul Giurgiu, depistat pozitiv cu COVID-19, care a refuzat internarea în spital, având măsura izolării la domiciliu, a fost găsit de jandarmi la cota 1.000 Sinaia, unde se afla la picnic cu alte două familii, anunţă stirileprotv.ro.

Sâmbătă şi duminică, zeci de jandarmi din cadrul IJJ Prahova au acţionat pentru păstrarea  şi distanţare socială stabilite de autorităţi în zonele aglomerate din municipiul Ploieşti, Oborul şi Halele Centrale şi zonele turistice şi de agrement de pe Valea Prahovei, Valea Doftanei, Valea Teleajănului şi zona montană Cheia si Platoul Bucegi.

„Jandarmii prahoveni au fost alături de cetăţenii care au ascultat, respectat şi înţeles recomandările fără a avea nemulţumiri, iar unde s-a impus s-au luat măsurile legale de sancţionare. Totuşi, în data de 2 august, numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1.000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte doua familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv Covid-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu.

S-a impus informarea autorităţilor competente şi întocmirea procesului verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice”, a anunţat IJJ Prahova.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes