Connect with us
Publicitate

Administrație

Dupa ce a ratat intrarea în Camera Deputaților, Mara Mareș (PNL) ajunge consilier de stat în Cancelaria premierului

Publicat

pe

Publicitate

Făgărășeanca Mara Mareş (PNL) care nu a prins un loc în Parlament la alegerile de anul trecut, a fost numită, marţi seară, consilier de stat în Cancelaria premierului Florin Cîţu. Mareş a afirmat că va fi ”acelaşi om al acţiunii”. ”Proiectul Generaţia Altfel ”continuă prin fiecare tânăr care se implică, care îşi asumă responsabilităţi, e transparent, crede ceea ce spune şi spune ceea ce crede”, a transmis Mareş.

În Monitorul Oficial a fost publicată, marţi seară, decizia privind numirea Marei Mareş în funcţia de consilier de stat în Cancelaria premierului.

”Veşti bune! Începând de astăzi îmi voi continua activitatea şi proiectele din rolul de Consilier de Stat în Cancelaria Prim Ministrului Florin Cîţu. Aş putea să vă scriu tot ce am de gând să fac din această nouă poziţie, dar prefer să nu fac asta acum. Aşa cum mă ştiţi, îmi place şi consider că este corect să comunic doar ceea ce ori deja s-a concretizat, ori este extrem de aproape de finalizare. Ce pot să vă spun însă cu certitudine încă de pe acum este că voi fi acelaşi om al acţiunii care pe oriunde merge lasă lucrurile mai bune decât le-a găsit. Asta voi face în echipa premierului”, a scris Mareş pe Facebook.

Aceasta afirmă căm Proiectul Generaţia Altfel ”continuă prin fiecare tânăr care se implică, care îşi asumă responsabilităţi, e transparent, crede ceea ce spune şi spune ceea ce crede”.

Publicitate

Mara Mareş, a candidat la alegerile parlamentare de anul trecut pe listele PNL Bucureşti, de pe locul 8, loc care nu a fost eligibil.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Claudiu

    17 februarie, 2021 at 10:40 am

    E cam invers…..”spune ceea ce crede si crede ceea ce spune….. inca o dovada ca peneleu e pe invers…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes