Connect with us
Publicitate

Eveniment

După ce a ieşit din puşcărie, unui violator „i s-a făcut dor” de victima lui, din Predeal. Femeia care fusese violată în trecut l-a reclamat din nou la Poliţie

Publicat

pe

Un tânăr din Covasna, condamnat în 2017 pentru viol, după ce a fost eliberat din penitenciar s-a dus direct la femeia pe care o violase şi care l-a reclamat la Poliţie atunci. Bărbatul de 26 de ani s-a dus la casa victimei lui din Predeal. Acum este din nou cercetat pentru violare de domiciliu. Femeia de 62 de ani a sunat la 112 imediat ce a auzit mişcare în curte, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au găsit pe tânăr într-o zonă împădurită din apropierea casei. 

Publicitate

Incidentul a avut loc în noaptea de 2 noiembrie, în jurul orei 22.30. Femeia a sunat la 112 spunând că în curte este un bărbat, iar ei îi este teamă că individul poate intra în casă.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză a fost eliberat din închisoare, întrucât, în anul 2017, a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de ”viol”, și ”lovirea sau alte violențe” și ”violare de domiciliu”, persoana vătămată fiind chiar femeia care a apelat acum serviciul de urgență 112.

În cauză s-a întocmit dosar de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de ”violare de domiciliu”, iar în baza probatoriului administrat bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus sa în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, din cadrul I.P.J. Brașov, ulterior, instanța de judecată, dispunând măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.”, a transmis IPJ Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes