Connect with us
Publicitate

Turism

După ce a fost lăsat în paragină, centrul de informare turistică din Bran a devenit magazin. Primarul îi îndeamnă pe turiști să folosească internetul

Publicat

pe

Publicitate

Turiștii care vor să afle informații despre stațiunea Bran sunt nevoiți să se descurce cum pot pentru că în comună nu mai există niciun centru de informare turistică, anunță observatornews.ro. Deși a fost construit în urmă cu nouă ani, pe bani europeni, centrul în care s-au investit peste 150.000 de euro a fost lăsat în paragină.

Locația a fost inaugurată în 2013 și trebuia să ofere turiștilor informații despre stațiunile Bran, Moieciu și Fundata. Centrul de informare a funcționat timp de 5 ani, perioadă în care ar fi avut 1, 2 vizitatori pe săptămână, spun autoritățile. După ce a fost închis, locul s-a degradat și devenise o paragină. Un investitor privat a preluat clădirea și a transformat-o în magazin.

Actualul primar spune că principala problemă a fost faptul că punctul de informare era departe de centrul comunei. În plus, edilul crede că și din cauza evoluției tehnologiei s-a ajuns în această situație.

„Suntem în era tehnologiei, inclusiv eu dacă mă duc la mare sau la Sighişoara, apelez la platformele care există în momentul de faţă. Nu vin până într-o locaţie şi acolo să stau să mă gândesc unde mă cazez, ce fac. Plec cu lecţiile învăţate de acasă”, a spus primarul din Bran, Cosmin Feroiu, pentru observatornews.ro.

Publicitate

Turiștii care ajung în zona Branului sunt nevoiți să folosească internetul de pe telefon ca să găsească informații despre cazări, obiective sau trasee turistice.

 

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes