Connect with us
Publicitate

Administrație

După ce a fost demis din funcţia de director al Aeroportului Braşov, Alexandru Anghel îşi pierde şi funcţia de membru al Consiliului de Administraţie

Publicat

pe

După ce a fost demis din funcţia de director al Regiei Autonome Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, Alexandru Anghel îşi va pierde şi funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al regiei. Astfel, potrivit unui proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean Braşov, ce va fi dezbătut în şedinţa de plen de azi a Consiliului Judeţean Braşov, începând cu 29 mai Consiliul de Administraţie va avea o nouă componenţă, respectiv Daniel Micu, Mircea Boştină, Constantin Albu (care este şi director al regiei), Adriana Donţu şi Mihai Pascu. Mandatul celor cinci va fi temporar, maxim cinci luni, până la finalizarea concursului de selecţie a membrilor care vor avea un mandat de 4 ani.

Practic, dacă aleşii judeţeni braşoveni vor aproba hotărâre, singura modificare în structura Consiliului de Administraţie va fi înlocuirea lui Alexandru Anghel cu Mihai Pascu, acesta din urmă fiind familiarizat cu activitatea aeroportului, transmite bzb.ro.

Demis în decembrie 2023, Alexandru Anghel a fost angajat la Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj, începând cu luna ianuarie 2024, pe funcţia de manager de proiect pentru dezvoltare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes