Connect with us
Publicitate

Eveniment

După ce a fost arestat pentru furt dintr-un hotel, iar apoi eliberat, un bărbat din Predeal a dat o nouă spargere la o pensiune din stațiune

Publicat

pe

Deși ar fi trebuit să își învețe lecția după o primă infracțiune comisă, un bărbat din Predeal a recidivat și a ajuns în arestul poliției.

Publicitate

Aventura ilegală a început pe data de 1 august când un individ a dat spargerea la un hotel din Predeal de unde a furat mai multe bunuri. Administratorii unității de cazare au sunat la 112, anchetatorii au intrat pe fir și l-au descoperit pe suspect. Era vorba despre un bărbat de 32 de ani, din Predeal, care a fost reținut pentru 24 de ore.

Procurorul care s-a ocupat de dosar a decis ca inculpatul să fie cercetat în libertate. La mai bine de o săptămână de la prima spargere, individul a mai dat o lovitură, de data aceasta la o pensiune din stațiune. A pus ochii pe o bicicletă pe care a văzut-o în curtea imobilului, a luat-o și s-a făcut nevăzut.

Și în acest caz proprietarii au alertat autoritățile, iar în scurt timp individul a fost identificat și reținut din nou. Doar că de această dată anchetatorii nu au mai fost atât de indulgenți cu el și au decis să îl trimită în fața instanței.

Publicitate

„Astfel, la data de 11 august 2022, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile față de acesta. În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes