Connect with us
Publicitate

Economic

După ce a deschis al treilea magazin în București, o companie de bricolaj anunță un magazin în Brașov

Publicitate

Publicat

pe

MAM Bricolaj, companie românească din industria de bricolaj, a deschis cel de-al treilea magazin din cadrul reţelei în urma unei investiţii de 1,65 milioane de euro şi face parte din strategia de dezvoltare a companiei. MAM Bricolaj vizează atât extinderea la nivel naţional, cât şi creşterea numărului de puncte de lucru din Bucureşti, unde a ajuns acum la 3 unităţi, scrie Ziarul Financiar.

Publicitate

Noul magazin este situat pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 şi are o suprafaţă totală de 1.500 de metri pătraţi, cu o suprafaţă de vânzare de 1.000 de metri pătraţi. Magazinul include spaţiu de depozitare şi birouri, care sunt situate la etajul 1. Investiţia pentru magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de euro pentru achiziţia spaţiului, iar 350.000 de euro au fost alocaţi pentru amenajare. În noul magazin lucrează în prezent 30 de angajaţi.

„Avem în plan extinderea la nivel naţional, tocmai de aceea suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea celui de-al treilea magazin MAM Bricolaj din Bucureşti. Pe termen lung, vizăm creşterea reţelei MAM Bricolaj şi vrem să intrăm şi pe alte pieţe decât cea din Bucureşti. Următorul magazin va fi situat în Braşov, acolo unde am început deja o serie de demersuri pentru deschidere. Vrem să fim aproape de consumatori şi să ajungem la 12 magazine în marile oraşe din ţară şi nu numai”, a declarat Cristian Găvan, fondator al MAM Bricolaj.

Magazinul din zona Ghencea va dispune de peste 11.000 de produse şi va include categorii noi de produse, precum decoraţiuni şi corpuri de iluminat. Magazinul operează în sistem cash & carry, iar la interior clienţii au acces cu căruciorul de cumpărături. Aceştia pot apela ori de câte ori au nevoie la consilierii MAM Bricolaj pentru ajutor sau consultanţă specializată cu privire la produsele căutate.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes