Connect with us
Publicitate

Fapt divers

După aproape trei luni în comă, cunoscutul preot Gheorghe Malene din Făgăraș a trecut la cele sfinte. Acesta suferise un cumplit accident în luna noiembrie

Publicat

pe

Preotul Gheorghe Malene, care slujea la Biserica „Adormirea Maicii Domnului“ din Făgăraș a încetat din viață astăzi, 7 februarie 2021, la spitalul din Târgu Mureș.

Publicitate

Gheorghe Malene – preot, profesor doctor, soţ şi tată a suferit un cumplit accident de circulație la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut pe raza localității Sâmbăta de Sus. Acesta fost găsit inconștient de către echipajele ISU după un impact cu o combină agricolă. Imediat după accident preotul a fost transportat cu un elicopter SMURD la spitalul din Târgu Mureș. Medicii s-au luptat aproape trei luni de zile pentru a-i salva viața dar, din nefericire, impactul suferit cu utilajul agricol s-a dovedit să-i fie fatal.

Aproape tot timpul petrecut în spitalul din Târgu Mureș preotul a fost inconștient, fiind menținut de medicii mureșeni într-o comă indusă.

Pe toată perioadă în care s-a aflat în spital, gândurile celor apropiați s-au îndreptat spre preotul făgărășean, drept dovada stau numeroasele mesaje afișate pe paginile de socializare a parohiilor din Țara Făgărașului. Toată lumea speră că, odată cu ieşirea din comă, acesta să dea semne de viaţă. Însă din nefericire nu s-a mai întâmplat acest lucru.

Publicitate

Părintele lasă în urma lui o soţie, două fetiţe, părinţi şi soră.

Gheorghe Malene a fost preot la Biserica din cimitir, cu hramul ,,Adormirii Maicii Domnului”, unde slujea din noiembrie 2017. În acelaşi timp, el era profesor la Liceul Teologic Ortodox ,,Constantin Brâncoveanu”.

Trupul neînsuflețit va fi depus luni, 8 februarie, la Biserica în care slujea.

„Părintele Gheorghe Malene – fiu, soț, tată, paroh al bisericii Adormirea Maicii Domnului- Cimitir, dascăl al Liceului teologic si dirijor al mai multor coruri – a trecut la Domnul.
Suntem alături de familia si comunitatea sa in rugăciune.
Dumnezeu sa îl ierte si sa îl odihnească!”  au scris cei de la Apostalatul Țării Făgărașului.
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes