Connect with us
Publicitate

Eveniment

După AFI Mall, Poliția Locală Brașov ar fi primit un alt email în legătură cu o amenințare cu bombă la sediul UDMR din Cluj Napoca

Publicat

pe

sursa foto: G4Media.ro

Un email anonim a pus pe jar ieri autoritățile din Brașov. Persoana care a trimis mesajul a anunțat că în centrul comercial AFI ar fi fost amplasată o bombă. Imediat mall-ul a fost evacuat, iar zona a fost împânzită de polițiști, jandarmi, pompieri și pirotehniști.

Publicitate

Email-ul a fost trimis la ora 14.37, pe adresa de corespondență electronică a Poliției Locale Brașov. Abia după 5 ore de la anunțarea evenimentului, autoritățile au ajuns la concluzia că alarma era falsă.

„În ciuda neplăcerilor provocate de acest incident, ne bucură faptul că nu a fost vorba decât de o alarmă falsă, iar toată lumea – de la clienții mall-ului, angajații din magazine și din clădirile de birouri, precum și forțele de ordine – au cooperat excelent pentru ca evacuarea să fie realizată în condiții foarte bune. Preocuparea noastră pentru siguranța și bunăstarea clienților se traduce și prin faptul că ne asigurăm permanent de faptul că clădirile pot fi evacuate în mod eficient și într-un interval optim”, au transmis reprezentanții AFI Mall Brașov.

Dar haosul nu s-a încheiat aici. Un alt email anonim, primit pe adresa [email protected] anunța că sediul partidului UDMR din Cluj-Napoca va sări în aer, anunță G4Media.ro. O echipă pirotehnică din cadrul SAS Cluj, dar și specialiști ai SRI au fost trimiși la fața locului. Și în acest caz alerta s-a dovedit a fi falsă.

Publicitate

„UDMR condamnă ferm orice fel de amenințare, orice act de violență. Amenințarea cu bombă este un act de terorism. Echipele de intervenție au sosit la sediul UDMR Cluj si au efectuat cercetările necesare. Respect si mulțumiri pentru profesionalismul desăvârșit!”, a spus secretarul de stat Csilla Hegedus, citată de Cluj24.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes