Connect with us
Publicitate

Sport

După 7 ani Braşovul are din nou o echipă de minifotbal între cele mai bune din ţară. FC Reggio joacă la turneul final al campionatului național

Publicat

pe

Publicitate

FC Reggio va reprezenta Brașovul la turneul final al campionatului național de minifotbal. După 7 ani, Brașovul are din nou o echipă la turneul final al campionatului național de minifotbal. Turneul se desfăşoară între 2-4 iulie la Râmnicu Vâlcea, iar aici sunt prezente cele mai bune 16 echipe din țară.

Brașovenii au obținut calificarea în urma rezultatelor bune obținute la Supercupa României, competiţie organizată la Oradea. Aici au luat startul 48 de echipe, iar echipa braşoveană a terminat pe locul 13, loc care le-a facilitat prezenţa în turneul final.

Campiona Ligii Pro Brașov pentru a-l doilea an consecutiv, FC Reggio a fost repartizată în grupa B alături de AEK Oradea, Premiere Arad și Ajax Dulcisimo Galați.

Brașovenii vor debuta în competiție vineri, 2 iulie, la ora 16:00, împotriva celor de la AEK Oradea.

Publicitate

Cei care vor să urmărească evoluţia braşovenilor o pot face pe în format live pe Facebook, pe pagina oficială a Federației Române de Minifotbal.

Braşovenii au ajuns încă de ieri la Râmnicu Vâlcea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes