Connect with us
Publicitate

Eveniment

După 5 zile de căutări neîntrerupte, femeie din Bran dispărută a fost găsită moartă pe albia pârâului Şimon

Publicat

pe

După 5 zile de căutări neîntrerupte, femeia care a fost dată dispărură în Bran, în satul Şimon, a fost găsită moartă pe albia unui pârâu din zonă.

Publicitate

„În perioada 28 mai – 02 iunie 2021, echipe complexe formate din polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, împreună cu pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brașov și Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Brașov, pompieri civili din cadrul Primăriei Bran, reprezentanți ai Salvamont Bran, precum și voluntari, au desfășurat zilnic activități de căutare a persoanei în cauză.

La data de 02 iunie 2021, în jurul orei 13.45, cadavrul femeii a fost identificat în albia pârâului Șimon din județul Brașov.

Cadavrul va fi preluat și transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.”, a transmis IPJ Braşov

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes