Connect with us
Publicitate

Administrație

După 10 ani, timp în care a avut porţile ferecate, spitalul din Victoria se redeschide în prezenţa lui Dacian Cioloş

Publicat

pe

Spitalul Orășenesc din Victoria se redeschide, joi, după 10 ani de la Hotărârea de Guvern prin care a fost închis. Primarul orașului Victoria, Camelia Bertea, a reușit să adune 90 000 de euro din donații.

Redeschiderea spitalului este posibilă datorită banilor veniți din donații făcute de localnici și de românii din diaspora.

Primarul Bertea a mobilizat și comunitatea locală în diferite proiecte de voluntariat. Spitalul își va desfășura activitatea în subordinea Consiliului Local. Primăria și Consiliul Local alocă 152.000 euro pentru investiții și funcționare.

Aproximativ 20.000 de oameni din Victoria și din zonele limitrofe vor avea acum un spital unde să se trateze, cel mai apropiat spital fiind în prezent la mai bine de 30 de kilometri distanță.

Publicitate

Redeschiderea este programată la ora 12.30 și la eveniment va fi prezent și premierul desemnat, președintele USR Dacian Cioloș.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
2 Comentarii

1 Comentariu

  1. Alexandru

    14 octombrie, 2021 at 9:12 am

    Felicitări doamnei Bertea,consilierii trebuie să fie alături de ea,se vede că ,,omul sfințește locul,,. Fostul primar poate învață ceva din aceste realizări ale primăriței.

  2. Barbu Gh.

    14 octombrie, 2021 at 5:40 pm

    De ce este musai să vină Csolos la inaugurare? Care este meritul său?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes