Connect with us
Publicitate

Eveniment

Dublă crimă la Săcele. Un tânăr și-a ucis tatăl, dar și pe mama vitregă, iar abia dimineață a realizat ce a făcut și a sunat la 112. Anchetatorii bănuiesc că înainte să ia viața părinților săi, suspectul ar fi consumat alcool și droguri

Publicat

pe

Drogurile pare că i-au luat mințile unui tânăr de 24 de ani, din Brașov. După o petrecere ținută acasă, alături de câțiva prieteni, bărbatul s-ar fi luat la ceartă cu părinții săi. Într-un moment de furie, el ar fi pus mâna pe un cuțit și și-ar fi ucis tatăl, dar și pe mama sa vitregă. Abia dimineață ar fi realizat ce a făcut și a sunat la 112 să anunțe oribila crimă.

Publicitate

Într-o fracțiune de secundă, doi părinți și-au găsit sfârșitul, iar călău le-a fost chiar fiul lor. Viorel muncea în Franța ca bucătar, iar duminică ar fi venit acasă, în concediu. Seara trecută și-ar fi invitat câțiva prieteni acasă, iar petrecerea ar fi fost stropită cu mult alcool, dar și cu droguri. În toiul nopții, tinerii s-ar fi luat la ceartă, iar părinții gazdei ar fi încercat să calmeze spiritele încinse.

„El cum consumase și substanțe, era și sub influența alcoolului. Tatăl și mama lui au încercat să aplaneze, să se calmeze, el la un moment de furie, din câte am înțeles i-a înjunghiat cu cuțitul”, povestește un vecin.

Crima dublă s-ar fi petrecut după ce invitații de la petrecere ar fi plecat. Vecinii spun că ucigașul ar fi realizat abia dimineață ce a făcut și a sunat la 112.

Publicitate

„Apelul a venit, se pare, chiar de la persoana care este în acest moment bănuită ca fiind agresoare. Primele date indică faptul că s-ar fi folosit un obiect ascuțit, este vorba despre un posibil cuțit”, a declarat Daniel Zontea, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

În jurul orei 9.00, strada din Săcele, unde locuia familia tânărului, a fost împânzită de polițiști și criminaliști. Vecinii au fost șocați de ce au auzit și nu le vine să creadă că Viorel a fost în stare să ia viețile părinților săi. Oamenii spun că certurile în familie ar fi fost dese.

„Tatăl lui era o fire mai impunătoare, mai strictă un pic, lui nu-i convenea. El având anturaj cu oameni mai așa. Deci se certa des cu tatăl. O dată a dat în el. Mă șochează că erau părinții lui și nimeni nu se aștepta”, a spus un apropiat.

Principalul suspect al dublei crime ar fi fost certat cu legea și în trecut. Vecinii povestesc că în urmă cu câțiva ani, mascații ar fi descins la locuința lui Viorel și ar fi descoperit în casă substanțe interzise.

Tânărul de 24 de ani, acuzat de omor, a fost audiat de polițiști și va fi reținut pentru 24 de ore. În funcție de probele strânse la dosar, procurorii vor decide dacă îl vor prezenta instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Principalul suspect al dublei crime a fost dus și la spital pentru recoltarea de probe biologice pentru că anchetatorii vor să afle cu exactitate dacă tânărul ar fi consumat alcool și droguri înainte să ia viața părinților săi.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes