Connect with us
Publicitate

Social

DSP Brașov: Ritmul de vaccinare va fi accelerat. Vor fi deschise șase noi centre în care se va administra serul AstraZeneca

Publicat

pe

Publicitate

DSP Brașov anunță accelerarea ritmului de vaccinare în Brașov și localitățile din jur. Astfel, șase noi centre de vaccinare vor fi deschise în zilele următoare dintre care cinci în Municipiul Brașov și unul în Comuna Sânpetru.

„Având în vedere incidența în continua creștere, care amenință intrarea în carantină a municipiului Brașov și a localităților din jur, va începe vaccinarea în regim accelerat a populației. În zilele care urmează vor fi deschise 6 noi centre de vaccinare pentru populația generală. Se va administra vaccinul AstraZeneca, pentru care a fost extinsă indicația și la vârste peste 55 de ani.

Noile centre de vaccinare sunt localizate predominant în municipiul Brașov: Sala Sporturilor, Medlife, Regina Maria, Centrul Medical de Vest, Centrul Christiana, precum și în Sânpetru. Platforma de programări va fi activată în zilele care urmează.” au transmis reprezentanții DSP.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes