Connect with us
Publicitate

Eveniment

DSP Brașov: Cinci dintre cei opt indieni sunt pozitivi dar asimptomatici. Doar la unul există suspiciune de tulpină indiană

Publicitate

Publicat

pe

Cei cinci indieni care au fost depistaţi pozitiv cu coronavirus la Bod sunt izolaţi fiecare în altă cameră. Conform DSP Braşov, pentru unul singur se ridică suspiciunea ca fiind infectat cu tulpina indiană, asta pentru că doar pentru el s-a făcut secvenţierea. Din fericire toţi sunt asimptomatici. 

Publicitate

„Este vorba despre o echipă de opt muncitori, dintre care cinci sunt testați pozitiv. Ridicându-se suspiciunea de import a unei tulpini de virus din India, s-a efectuat secvențierea la unul dintre pacienți. S-a ridicat suspiciunea, dar încă nu este confirmată de tulpina Indiană. Toate cele cinci cazuri sunt izolate în camere individuale cu grup sanitar în așa fel încât să nu intre în contact cu nimeni. Așteptăm mai departe rezultatele concrete cu privire la secvențiere. Persoanele sunt asimptomatice. Acest lucru este îmbucurător, dar ținem lucrurile sub observație atentă. Se va repeta la București, în așa fel încât să avem o eventuală confirmare. Este anunțat și Institutul Național de Sănătate Publică”, a spus Andrea Neculau, directorul DSP Braşov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes