Connect with us
Publicitate

Social

DSP anunță că județul Brașov a trecut de 100.000 de doze de vaccin administrate

Publicitate

Publicat

pe

Brașovul a început administrarea vaccinurilor anti-COVID pe 27 decembrie, medicul brașovean Andreea Moldovan fiind prima persoană vaccinată din județ. Ieri a fost depășit un prag simbolic de 100.000 de doze administrate, a anunțat Direcția de Sănătate Publică Brașov (DSP Brașov).

Publicitate

Conform datelor transmise de DSP Brașov 62.813 de persoane din județ au fost vaccinate dintre care 35.859 cu o doză iar 32.204 au făcut și rapelul.

„Brașovul a depășit cifra de 100.000 de doze de vaccin împotriva Covid-19 administrate. Mulțumim echipelor de vaccinare din toate centrele din județ și tuturor celorlalte instituții implicate în gestionarea acestei campanii – primării, ISU, Poliție, Jandarmerie, Spitalul Militar și Prefectura județului Brașov. Vaccinarea este dovedită a fi cel mai bun mijloc de a ne proteja de îmbolnăvire, în special împotriva formelor severe de boală, care necesită spitalizare. Vaccinarea ne ajută să-i protejăm pe cei dragi din jurul nostru și să ne reluăm activitățile normale. Cu încredere în aceste mesaje continuăm procesul de vaccinare și invităm populația să se înscrie în platforma de vaccinare. Toate vaccinurile disponibile în prezent sunt eficiente, iar beneficiile lor întrec cu mult potențialele riscuri. Cel mai bun vaccin este cel pe care l-ai făcut!” au transmis reprezentanții DSP Brașov.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes