Connect with us
Publicitate

Administrație

Drumul spre Poiana Braşov, în locul unde şoseaua s-a surpat, va fi reabilitat până la finalul anului. Allen Coliban: „Lucrările sunt în grafic”

Publicat

pe

Lucrările de consolidare a drumului spre Poiana Brașov, pe tronsonul surpat în luna iunie, ar putea fi încheiate până la sfârșitul anului – a declarat primarul Brașovului, Allen Coliban.

Publicitate

Acest termen de finalizare a proiectului ar fi mai scurt cu cel puțin 3 luni față de cel preconizat în urma licitației desfășurate în vară, când a fost stabilit constructorul, transmite Radio Romînia Braşov FM.

Accelerarea lucrărilor este necesară întrucât pe drumul spre Poiana Brașov va crește fluxul rutier în perioada sezonului de schi și mai ales la începutul lunii martie, când Brașovul va găzdui evenimentul de anvergură Massif Winter, unde sunt așteptați peste 50.000 de participanți.

“Lucrările cu privire la repararea Drumului Poienii sunt în grafic. Promisiunile sunt să fie gata până la finalul acestui an. Cu siguranță trebuie să fie gata în perspectiva începerii sezonului de schi. Deci nu ne raportăm doar la un eveniment care va avea loc în luna martie, ci interesul nostru e să le finalizăm cât mai repede”, a declarat primarul Allen Coliban.

Publicitate

Valoarea estimată a lucrărilor de consolidare și refacere a sistemului rutier din zona afectată este estimată la 6.5 milioane de lei.

Vă reamintim că, în 5 iunie, o porţiune de 14 metri de pe Drumul Poienii (între Livada Poştei şi Poiana Braşov) a fost afectată în urma prăbuşirii unui zid de sprijin. De atunci, în zona afectată se circulă pe o singură bandă și este o retricție de circulație pentru vehiculele cu masa totală mai mare de 3,5 tone, cu excepția autobuzelor RATBV.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Publicitate

De Interes