Connect with us
Publicitate

Administrație

Drumul ce leagă Sânpetru de Braşov ar putea fi lărgit, pentru a nu mai fi blocaje în trafic

Publicat

pe

Este luată în calcul varianta amenajării unor benzi separate pentru transportul în comun

Publicitate

Având în vedere că traficul rutier între localităţile Braşov şi Sânpetru este, de multe ori, sufocat, primăria comunei caută soluţii pentru a face mai mult loc maşinilor. O variantă luată în calcul de autorităţile locale este de a amenaja benzi suplimentare pe porţiunea din Sânpetru a DJ 103, mai exact a porţiunii intersecţia străzilor Zaharia Bârsan şi Hărmanului – pasajul de peste varianta ocolitoare a Braşovului (continuarea străzii 13 Decembrie din Braşov). În acest moment, sectorul de drum din Sânpetru are două benzi (câte una pe sens), iar planul edililor este ca numărul acestora să fie dublat.

O variantă luată în calcul este ca cele două benzi noi să fie dedicate exclusiv transportului în comun, transmite bzb.ro.

Pentru proiectul de dublare a drumului, Primăria Sânpetru a lansat o licitaţie pentru realizarea Studiului de fezabilitate. Valoarea estimată a contractului fiind de 77.350 lei, iar termenul de finalizare a documentaţiei este de 120 de zile.

Publicitate

Această documentaţie nu include şi pasajul de peste ocolitoarea Braşovului, care are câte o bandă pe sens, iar pe acesta apar foarte des blocaje.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes