Connect with us
Publicitate

Economic

Drumarii brașoveni strâng acte de la proprietarii de pe culoarul de exproprieri al Autostrăzii Făgăraş – Sibiu

Publicat

pe

Publicitate

Reprezentanții DRDP Brașov vor desfășura în perioada 27 februarie 2023 – 31 martie 2023 campania de colectare a documentelor care atestă dreptul de proprietate asupra terenurilor afectate de Autostrada Sibiu – Făgăraș, a anunțat vineri Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Culoarul de exproprieri afectează următoarele unități administrativ-teritoriale: Arpașu de Jos, Avrig, Beclean, Boița, Cârța, Drăguș, Făgăraș, Mândra, Porumbacu de Jos, Racovița, Recea, Tălmaciu, Turnul Roșu, Ucea, Viștea și Voila, transmite economica.net.

Documentele pot fi depuse în următoarele locații:

  • Districtul Făgăraș – Municipiul Făgăraș str. Vlad Țepeș, nr. 3, județul Brașov, tel. 0268211461;
  • Secția de Drumuri Naționale Sibiu – Municipiul Sibiu, str. Hipodromului, nr. 2B, județul Sibiu, tel. 0269229621, 0374815070;

Campania se desfășoară de luni până vineri între orele 08:00 – 15:00.

Documentele care atestă dreptul de proprietate se pot transmite și pe adresa de e-mail [email protected] cu mențiunea că este necesar să se transmită și un număr de telefon de contact, de preferință al proprietarului.

Publicitate

Autostrada Sibiu – Făgăraș a fost scoasă la licitație pentru proiectare și execuție în august 2022. Aceasta a fost împărțită în patru tronsoane. Deocamdată, au fost depuse șase oferte pentru tronsonul 4. Rămâne de văzut când și ce oferte vor fi depuse și pentru celelalte trei tronsoane.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes