Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două victime, în urma unui spectaculos accident în care au fost implicate 6 maşini, pe DN 1, la Perşani

Publicat

pe

Un accident de circulație de proporții a avut loc cu puțin timp în urmă pe DN 1, în zona localității Perșani, iar consecințele afectează traficul rutier în zonă. Nici mai mult, nici mai puțin de 6 mașini sunt implicate în ceea ce pare a fi o coliziune de amploare.

Publicitate

În urma impactului violent, două persoane care se aflau în autovehiculele implicate au avut nevoie de asistență medicală urgentă. Echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic au ajuns la fața locului și desfășoară investigații amănunțite pentru a stabili circumstanțele exacte și condițiile în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelor, traficul rutier este acum restricționat pe un sens de mers. Autoritățile dirijează vehiculele în mod alternativ pe banda de mers disponibilă. Se preconizează că circulația va fi reluată în totalitate după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea mașinilor avariate de pe carosabil.

Având în vedere valorile ridicate ale traficului pe DN 1 în acest moment, Poliția Brașov face apel la prudență din partea conducătorilor auto. Aceștia sunt sfătuiți să respecte semnalizarea rutieră și să adapteze viteza în conformitate cu condițiile de trafic. Situația este în continuare în desfășurare, iar actualizări vor fi furnizate pe măsură ce se obțin informații suplimentare despre accidentul rutier de la fața locului.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes