Connect with us
Publicitate

Util

Două trenuri care fac legătura între Braşov şi Bucureşti au avut întârzieri din cauza defecţiunilor

Publicat

pe

Sursa foto: CFR - Istorie și cotidian
Publicitate

O locomotivă și un automotor defecte au cauzat întârzieri mari ale trenurilor operate de CFR Călători joi dimineață. Și Softrans a avut probleme.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că la această oră pe întrega rețea se circulă în condiții normale de iarnă, iar pe raza județelor aflate sub incidența avertizării de temperaturi scăzute, traficul feroviar este urmărit permanent de personalul specializat, astfel încât orice deranjament care poate interveni, din cauza temperaturilor negative inregistrate la nivelul solului,  să fie remediat în cel mai scurt timp, transmite clubferoviar.ro.

Nu avem linii închise, se circulă pe toate magistralele feroviare, cu mențiunea ca anumite trenuri, care au anunțat deranjamente la locomotivă, vor ajunge la destinație cu întârziere, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CNCF CFR SA.

O locomotivă și un automotor defecte, plus deranjament la macazuri

Publicitate

Locomotiva trenului IR 1628, pe relația Brașov-București Nord, s-a defectat în parcurs, iar garnitura înregistrează o întârziere de 70 de minute, a precizat Oana Brânzan.

Trenul IRN 79, Budapest Keleti-București Nord, a acumulat o întârziere de 38 minute la Cernele si între Fărcașele și Caracal, pentru remedierea unui deranjament la aparatele de cale. Și la IR 1680, Constanța-Brașov, a fost o prelungire a timpilor de mers, ceea ce a cauzat o întârziere de 22 de minute la sosirea în Capitală. La rândul lui, trenul Regio 8122, Slonozia Veche-București Nord a întârziat 37 de minute din cauza defectării automotorului Desiro.

Probleme au fost și la operatorii privați. Trenul R 11612 al Softrans a plecat întârziat cu 31 de minute întârziere din Craiova și la Videle întârzierea se majorase deja la 46 de minute.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes