Connect with us
Publicitate

Social

Două tinere confirmate cu Covid-19 au participat la un majorat apoi au plecat la mare împreună cu prietenii

Publicat

pe

Publicitate

Situaţie alarmantă în judeţul Vaslui, unde două tinere confirmate cu Covid-19 după ce au participat la o petrecere de majorat, au plecat la mare împreună cu un grup de prieteni. Cei aproximativ 40 de participanţi la această petrecere au plecat spre litoral, deşi unii prezentau semne de boală. Din această cauză autorităţile sanitare din Vaslui sunt în stare de alertă, după cum notează adevărul.ro.

Toate structurile sanitare din judeţul Vaslui sunt în alertă şi depun eforturi pentru a gestiona situaţia creată, având în vedere numărul mare de persoane implicate.

„În plină pandemie COVID-19, o familie din Vaslui a organizat o petrecere de majorat, la care au fost invitaţi aproximativ 40 de tineri. După petrecere, întreg grupul de tineri a plecat pe litoral, la Costineşti. Paradoxal, o parte dintre ei, au ales să efectueze deplasarea la mare, deşi prezentau semne de răceală. 

De altfel, una dintre adolescente, fiica unui ambulanţier al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului (SAJ) Vaslui a ajuns pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, fiind adusă de tatăl său, deoarece prezenta semne de răceală. A fost testată pentru COVID-19, apoi a plecat acasă.

Publicitate

Nu a mai aşteptat rezultatele testului şi a plecat împreună cu prietenii la mare. Din cauza numărului mare de solicitări, rezultatele testelor COVID-19 nu mai pot fi comunicate pacienţilor în termen de 24 de ore, aşa cum se întâmpla până nu demult”, mai scrie sursa menţionată.

Povestea în detaliu o puteţi citi pe adevarul.ro.

foto: romaniatv.net

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes