Connect with us
Publicitate

Administrație

Două străzi din Râşnov vor fi modernizate cu fonduri nerambursabile, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Publicitate

Astăzi au fost semnate, de către primarul orașului Râșnov, Liviu Călin Butnariu și reprezentanții Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractele pentru două obiective de investiții ce se vor realiza din fonduri nerambursabile.

Este vorba despre modernizarea străzilor Crizantemelor și Crinului. Cele două proiecte sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Primul proiect finanțat este cel referitor la modernizarea celei mai lungi străzi, care străbate Cartierul 2. Este vorba despre strada Crizantemelor. Modernizarea acestei străzi presupune realizarea de trotuare noi, realizarea de sisteme de captare a apelor meteorice și asfaltare. Valoarea finanțării nerambursabile se ridică la 2.207.000 lei. În paralel cu acest proiect există un altul care se referă la partea de iluminat public. Cele două obiective se vor corela, astfel încât la finalizare, strada să fie complet modernizată.

De asemenea, un alt proiect important, pentru care s-a semnat contractual de finanțare este cel referitor la modernizarea străzii Crinului. Aici proiectul prevede realizarea rețelei de canalizare menajeră și canalizare pluvială. Valoarea investiției este de 736.357 lei.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes