Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două poduri aflate în apropiere de Zărneşti sunt adevărate pericole pentru trecători. „Ciuruite” de gropi şi fără marcaje rutiere

Publicat

pe

Publicitate

Două poduri din județul Brașov, periculoase pentru participanții la trafic. Ambele sunt în apropiere de Zărnești, iar autoritățile încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru reabilitarea acestora.

Primul pod, situate pe DJ 112 A, între Vulcan și Zărnești, chiar într-o curbă, este plin de gropi și, în plus, marcajele rutiere nu mai vizibile, transmite Radio România Braşov FM.

„Pe contractul subsecvent de reparații și întreținere drumuri, pe zona Brașov, vom da comandă pentru remedieri care se pot executa în regim de urgență. Acest drum, însă – întreg drumul 112 A – este astăzi în faza în care se lucrează la un studiu de fezabilitate, pentru că dorim să îl propunem prin PNRR, să fie reabilitat”, a explicat directorul Direcției Drumuri Județene și Servicii Publice Brașov, Mihai Pascu.

Al doilea pod periculos, destul de apropiat de primul, este situat pe drumul care duce către Sanctuarul de Urși, deci este tranzitat de foarte mulți turiști. Aici, reabilitarea este mai dificilă, spun autoritățile, pentru că situație juridică este incertă.

Publicitate

„În primă fază va trebui să identificăm cine este proprietarul acestui pod și acestui drum. Din discuțiile pe care le-am avut cu autoritățile locale din Zărnești, acest drum și acest pod nu se află pe domeniul public al UAT Zărnești. Urmează ca, în cel mai scurt timp, să facem o identificare în cadrul cărții funciare, să vedem cine este proprietar (…) și modalitatea în care ulterior acest drum – care se pare că a fost construit fără autorizație, de mult timp – vom vedea modalitatea în care acesta va putea fi preluat de către autoritățile locale din Zărnești”, a precizat prefectul de Brașov, Cătălin Văsii.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes