Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două ore s-au luptat pompierii braşoveni cu flăcările în incendiul din Şchei. Incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit

Publicat

pe

Publicitate

Pompierii braşoveni au reuşit stingerea incnediului de la acoperişul casei de pe strada Constantin Brâncoveanu, din Şchei. Din fericire pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă şi la alte case din apropiere. Conform ISU Braşov, cel mai probabil incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

„A ars acoperisul constructiei pe o suprafata de aproximativ 200 metri pătraţi. Intervenţia a durat aproximativ două ore și s-a acţionat pentru stingerea flăcărilor atât din exteriorul clădirii cu un dispozitiv perimetral cât și din interiorul constructiei.

Totodată, concomitent cu acţiunea de stingere s-a intervenit și pentru protejarea imobilelor învecinate. Din fericire nu s-au înregistrat victime în urma producerii acestui eveniment.”, a transmis Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Pe toată durata intervenţiei circulaţia autobuzelor în zonă a fost restricţionată, autobuzele au întors la giratoriul de la Maternitate, însă acum se circulă normal.

Publicitate

„Am primit permisiunea de a relua circulația pe strada Constantin Brâncoveanu cu autobuzele de pe liniile 4, 50 și 52. În scurt timp le încadrăm pentru a respecta orarele.”, a transmis Silviu Ştefan, purtătorul de cuvânt al RATBV.

Detalii despre incendiu puteţi citi AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes