Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două luni de la dispariţia Angelikăi Maurer, studenta din judeţul Braşov dispărută fără urmă la Sibiu. Poliţiştii au găsit doar câteva obiecte într-o pădure şi încă îi cercetează telefonul

Publicat

pe

Publicitate

Pe 8 februarie, Angelika Maurer, o studentă de 25 de ani, a dispărut fără urmă din Sibiu. Actele şi telefonul ei au fost găsite în pădurea de lângă oraş. De atunci, poliţia încă nu a stabilit dacă acele obiecte au fost atinse de o altă persoană, care ar putea fi implicată în dispariţia studentei. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu spune că „examinările de specialitate sunt în desfăşurare”. Rezultatul lor ar lămuri doar unul dintre misterele ce învăluie acest caz. 

Angelika împlinise 25 de ani cu două săptămâni înainte să dispară. Era la căminul din Sibiu, dar niciunul dintre vecinii de palier nu a ştiut că ar trebui să-i ureze „La mulţi ani!”.

„Locuia singură în cameră şi era retrasă”, spune un coleg de cămin. „Ieşea afară, ca să fumeze, după ce se însera. Şi atunci, mai vorbeam cu ea, însă despre lucruri legate de şcoală, niciodată despre viaţa personală. N-am văzut-o să primească vizite sau să vină cu cineva în cămin.”

Angelika Maurer e din comuna Jibert, județul Braşov. Mai are trei fraţi, iar în urmă cu patru ani, a rămas orfană de tată. În aceeaşi perioadă, ea a devenit studentă la Institutul de Teologie Protestantă şi s-a mutat în Sibiu, la cămin.

Publicitate

Trebuia să-şi dea licenţa în 2021, dar n-a putut, din cauza restanţelor. „Cred că avea, cu totul, vreo 15. Trei restanţe erau doar la materia mea, «Istorie bisericească»”, spune profesorul Andras Bandi. „Nu lua examenele, pentru că nu se prezenta la ele. Avea un blocaj, ori de câte ori i se cerea să facă ceva. Începea semestrul «power» (în forţă – n.r.), dar când se apropia vremea să dea socoteală, să facă ea ceva, se retrăgea şi se închidea în camera ei”, explică profesorul.

Citiţi continuarea articolului pe Libertatea.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes