Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două fete de 15 şi 16 ani au dispărut fără urmă de acasă, din Tărlungeni. Poliţia este în alertă

Publicat

pe

Publicitate

Poliţişii braşoveni au fost sesizaţi că două adolescente, de 15 şi 16 ani au dispărut fără urmă din Tărlungeni. Fetele au plecat de acasă în această dimineaţă şi nu s-au mai întors. 

Prima adolescentă, cea de 15 ani, are o înălțime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, fața ovală, ten măsliniu, ochi verzi, păr negru, vopsit, purtat prins în coadă, peste umeri, constituție normală.  La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu geacă, tip jeans, de culoare albastră, cu glugă, prevăzută cu blană de culoare albă, pantaloni tip blue jeans de culoare neagră și purta botine, de culoare neagră. Tânără are asupra sa telefon mobil.

Cea de-a doua, de 16 ani, are o înălțime aproximativ 1,60 m, greutate aproximativ 60 kg, fața ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr castaniu, până la nivelul umerilor, constituție normală. Nu se cunosc articolele vestimentare pe care aceasta le purta la momentul plecării. Tânăra nu are asupra sa telefon mobil.

Poliţiştii anunţă că persoanele care pot furniza informații cu privire la cele două adolescente sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Publicitate
Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes