Connect with us
Publicitate

Social

Două fete de 14 ani din Săcele au plecat de acasă și nu mai sunt de găsit. Polițiștii brașoveni sunt în alertă

Publicat

pe

Publicitate

Două familii din Săcele nu mai au liniște de când fiicele lor au dispărut fără urmă. Luni dimineață copilele de 14 ani, care sunt și prietene bune, au plecat către școală, dar nu ar fi ajuns la ore. Când s-a lăsat seara părinții și-au dat seama că adolescentele au dispărut și au început să le caute. Noaptea trecută oamenii au alertat și poliția, iar oamenii legii au început misiunea de căutare.

Una dintre copile are 14 ani, 1,50 metri înălțime, 50 de kilograme, ochi căprui, păr lung, de culoare neagră, fără semne particulare. La data plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni tip trening, de culoare roz, bluză de culoare mov, geacă imitație piele de culoare neagră și adidași de culoare neagră.

Cea de-a doua fată care a plecat de acasă are tot 14 ani, înălțime 1,50 metri, greutate aproximativ 50 kg, păr lung, de culoare neagră și ochii verzi. În ziua dispariției purta adidași de culoare neagră și era îmbrăcată cu pantaloni tip jeans, de culoare albă, tricou de culoare albă, geacă de imitație de piele, de culoare neagră.

Niciuna dintre fete nu are la ea buletinul, dar copilele au la ele un telefon mobil la care nu au răspuns până acum.

Publicitate

Cei care au detalii care ar putea duce la găsirea adolescentelor sunt rugați să meargă la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la 112.

UPDATE 30.09: IPJ Braşov anunţă că cele două tinere au fost depistate pe raza municipiului Brașov. Acestea au fost încredințate familiilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes