Connect with us
Publicitate

Util

Două centre de vaccinare din Braşov fac imunizări fără programare pe platformă

Publicitate

Publicat

pe

Cei interesați se pot adresa direct celor două unități din Brașov, fără să mai fie nevoie să aștepte în platforma de vaccinare. Interesul însă pentru vaccinul AstraZeneca este scăzut la nivelul județului.

Publicitate

Deși sunt peste 1.500 de locuri libere doar 229 de brașoveni sunt pe lista de așteptare. În schimb, pentru serul Pfizer, așteaptă peste 25.000 de oameni.

Cele două centre din Brașov sunt în cartierul Tractorul și la Sala Sporturilor. În fiecare centru aproape 100 de oameni pot fi vaccinați zilnic cu serul produs de AstraZeneca.

Doritorii se pot programa direct la numerele de telefon ale celor două centre, fără să mai aștepte pe lista de așteptare din platforma oficială.

Publicitate

La nivelul județului, potrivit platformei vaccin.live, în cele 29 de centre de vaccinare, sunt peste 1.500 de locuri libere pentru imunizarea cu serul AstraZeneca, în timp ce pe lista de lista de așteptare sunt 229 de persoane.

Până la ora 12.00, pe lista de așteptare pentru un vaccin Pfizer se aflau 25.300 de persoane și niciun loc liber. Niciun loc liber nu este nici pentru imunizarea cu vaccin Moderna, iar pe lista de așteptare sunt aproape 1.800 de persoane, potrivit acestei platforme, relatează europafm.ro.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes