Connect with us
Publicitate

Eveniment

Două bătrâne din Făgăraș au fost tâlhărite pe stradă de același individ, într-o singură zi. Suspectul a fost identificat de polițiști

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș – Biroul Investigații Criminale, au introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Brașov un bărbat, în vârstă de 30 de ani, după ce acesta a tâlhărit două bătrâne, din municipiul Făgăraș.

La data de 01.12.2022, polițiștii făgărășeni au fost sesizași de o persoană, în vârstă de 68 de ani, care reclama faptul că, în timp ce se deplasa pe o stradă, din municipiul Făgăraș, un bărbat i-ar fi smuls geanta de pe umăr, în care ar fi avut bunuri și o sumă de bani.

În timpul desfășurării investigațiilor polițienești de identificare a autorului, la sediul Poliției Municipiului Făgăraș s-a primit un nou apel, care semnala producerea unei fapte similare asupra unei alte persoane de 80 de ani, căreia, de asemenea, i-a fost smulsă geanta cu bunuri de către un bărbat.

Făță de ambele fapte semnalate, polițiștii au efectuat cercetări și, la scurt timp, l-au identificat pe autorul celor două fapte, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 30 de ani, fără domiciliu în România, care, și-a recunoscut faptele comise în timpul audierilor.

Publicitate

Prin ordonanța organului de cercetare penală, bărbatul, autor a celor două acțiuni de tâlhărie, a fost reținut pentru 24 de ore și prezentat ulterior procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, cu propunerea a fi arestat preventiv.

De asemenea, Judecătoria Făgăraș, în data de 02.12.2022, a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile față de autor, acesta fiind introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J Brașov.

În cauza descrisă, cercetările sunt continuate de polițiștii făgărășeni, dosarul fiind instrumentat sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea acestora.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alexandru

    5 decembrie, 2022 at 8:59 am

    Foarte rău faceți că le ascundeți identitatea….spuneți clar ,,nume-prenume,, apoi să vedem dacă mai încearcă așa ceva…..din păcate poliția……….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes