Connect with us
Publicitate

Util

Două auzobuze RATBV vor avea staţii noi

Publicat

pe

Asociația Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă a Transportului Public (AMDDTP) Brașov a aprobat solicitările primăriilor din Codlea și, respectiv, Râșnov, astfel că două trasee operate de RATBV vor deveni mai accesibile pentru utilizatori.

De joi, 23 mai, autobuzele de pe linia 220, Brașov (terminal ”Municipal”) – Codlea vor opri încă într-un punct de îmbarcare – debarcare călători pe sensul de deplasare spre capătul de linie Codlea Nord, respectiv stația ”Diamant”. Până la acest moment această stație, situată pe strada Făgărașului din Ghimbav, între stațiile ”Metro” și ”Făgărașului” era deservită doar de linia 210 (Brașov – Ghimbav). Decizia AMDDTP a fost luată la solicitarea Primăriei Codlea, pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor serviciului de transport public din oraș.

De asemenea, tot din 23 mai, la solicitarea Primăriei Râșnov, AMDDTP a decis ca autobuzele ce operează traseul cu indicativul 131 (Brașov – Romacril Râșnov) să deservească o stație nou-înființată, numită ”Complexul Comercial”, situată în parcarea complexului ”Kaufland” și a Galeriilor ”Goldbach” din Râșnov. Această nouă oprire va fi efectuată doar pe sensul spre Brașov, după parcurgerea sensului giratoriu din apropiere. De la aceeași dată, stația ”Șoseaua Branului” pe sensul de deplasare spre stația ”Complex comercial” va purta denumirea ”Vasile Alecsandri”.

Sâmbătă, 25 mai 2024, Brașovul găzduiește în zona centrului vechi evenimentul ”Crosul Național Ziua Olimpică”, competiție de atletism al cărui desfășurare ar putea afecta pentru scurt timp circulația autobuzelor de pe liniile 4, 50 și 52.

Publicitate

RATBV va monitoriza modul în care se desfășoară traficul rutier în zonă și, dacă va fi cazul, pentru a asigura fluența circulației autobuzelor, va devia pentru scurt timp liniile 50 și 52 pe strada Mureșenilor. RATBV le mulțumește clienților pentru înțelegere.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes