Connect with us
Publicitate

Social

Două adolescente care au fugit de acasă sunt căutate de polițiști în Brașov: „Avem indicii că se deplasează pe ruta București-Ploiești-Brașov”

Publicitate

Publicat

pe

Două adolescente de 15 ani, care au plecat de acasă, sunt date dispărute de familii. IJP Brașov face un apel pentru găsirea minorelor, despre care există informații că se deplasează pe ruta București-Ploiești-Brașov.

Publicitate

Prima adolescentă dată în urmărire se numește HULPAN ARIANNA GABRIELA, locuiește în comuna Curtești (județul Botoșani). Aceasta a părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia. Semnalmente: 1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, par brunet lung, ochi verzi. Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

A doua tânără, TEODORIU NARCISA, tot de 15 ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, a plecat de acasă în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 – 05.00. Tatăl fetei i-a anunțat dispariția. SEMNALMENTE: înălțime 1,70 metri, greutate 56 kg., ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare, poartă ochelari de vedere. La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

De Interes