Connect with us
Publicitate

Eveniment

Dosare penale pentru doi tineri din județul Brașov care circulau cu mopedele neînmatriculate. Polițiștii au descoperit că așa zișii șoferi nu aveau permis de conducere

Publicat

pe

Publicitate

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Hoghiz efectuează acte de urmărire penală după ce au identificat în trafic 2 conducători de mopede, care nu dețin permis de conducere și fără ca vehiculele să fie înregistrate.

La data de 3 mai 2023, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Rurală Hoghiz au oprit în satul Dopca, pentru control, un moped care nu avea montată plăcuța cu numărul de înregistrare.

În cadrul verificărilor pe care polițiștii le-au efectuat, aceștia au stabilit că mopedul nu este înregistrat sau înmatriculat în circulație, iar conducătorul acestuia, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din comuna Hoghiz, nu este posesor de permis de conducere.

Tot la aceeași dată, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Jibert au depistat un moped, care era condus de un tânăr, de 23 de ani, pe strada Principală, din localitatea Jibert.

Publicitate

Interogările pe care polițiștii le-au efectuat în bazele de date, au indicat că mopedul era radiat din circulație, iar conducătorul acestuia nu este deținător de permis de conducere.

În cauză, față de cele constatate în ambele situații, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, dosare ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, în care urmează a se propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes