Connect with us
Publicitate

Eveniment

Dosar penal pentru şoferul de taxi care şi-a ameninţat clienţii cu moartea, nemulţumit fiind de ciubucul pe care l-a primit

Publicat

pe

Poliţiştii braşoveni au deschis un dosar penal pe numele taximetristului care a ameninţat cu moartea un client, nemulţumit fiind de ciubucul pe care l-a primit în urma unei curse efectuate în municipiul Braşov. Poliţiştii îl cercetează pentru purtare abuzivă. Conform unuia dintre pasageri, cele trei persoane care erau în taxi au fost ameninţate cu moartea pentru că în urma unei curse de la mall-ul Coresi până în cartierul Tractorul, au lăsat ciubic 2 lei, iar taximetristul a mai cerut încă doi lei. Nemulţumit de banii primiţi, omul ar fi plecat cu maşina cu tot cu bunurile pasagerilor după ce i-a ameninţat. totuşi pamenii şi-au recuperat mai apoi bunurile.  

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 30 iulie 2022, în urma efectuării unei curse cu un mijloc de transport public de persoane, în regim taxi, unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din municipiul Brașov, pe fondul unor discuții contradictorii, referitoare la prețul final al cursei, i-ar fi fost adresate cuvinte și expresii jignitoare, precum și amenințări cu acte de violență, de către conducătorul mijlocului de transport public de persoane, în regim taxi.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, în vârstă de 52 ani, din municipiul Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări, in rem, în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “purtare abuzivă”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.”, a transmis IPJ Braşov.

Publicitate

Detalii despre acest caz puteţi vedea AICI.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes