Connect with us
Publicitate

Eveniment

Dosar penal pentru fiul primarului din Bușteni. Bărbatul este acuzat că s-a racordat ilegal la rețeaua de apă a orașului

Publicat

pe

Publicitate

O situație revoltătoare a fost descoperită de polițiștii din Prahova. Oamenii legii au descoperit în Bușteni că un bărbat care locuiește în oraș s-a racordat ilegal la rețeaua de apă. Mare le-a fost mirarea când au aflat că individul este chiar fiul primarului din stațiune, Mircea Corbu.

Un localnic a sesizat poliția în legătură cu acest caz, după ce a observat că fiul edilului din Bușteni ar fi folosit apa din conducta Hidro Prahova fără să plătească vreun leu pentru tot ce a consumat. Duminică seara, în jurul orei 18.00, polițiștii din Bușteni au primit această sesizare, iar imediat oamenii legii s-au deplasat la locul indicat.

„În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, constatând faptul că din conducta principală s-a efectuat un branşament, conectat de aceasta printr-un robinet, cu o conductă care duce în curtea imobilului, fără a exista vreun aparat de contorizat apa. Totodată, la faţa locului s-a prezentat şi o echipă a societăţii responsabile de distribuirea apei”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

Surse judiciare au declarat, pentru Agerpres, că în imobilul vizat de această sesizare locuieşte fiul primarului staţiunii Buşteni, Mircea Corbu.

Publicitate

În cauză, cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea clarificării situaţiei de fapt, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de apă din sistemul public de alimentare.

Urmăriți Brasov.net și pe Google News
Publicitate
Publicitate
Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De Interes